Stresstest

Stress Managements stresstest

Stress Managements stresstest er baseret på et videnskabeligt grundlag. Den er unik

fordi den (så vidt vides) er den eneste stresstest, der er gradueret i oplevet hyppighed og styrke. Den giver dig derfor et langt mere præcist og nuanceret billede af, hvor stresset du rent faktisk er.

Systemet muliggør desværre ikke at udfylde testen online men du har mulighed for at printe testen ud.

Instruktion:

Når du klikker på "Hent testen her" så finder du først en udførlig instruktion som du skal gennemlæse grundigt før du udfylder testen.

​​

Herunder ser du en "lille smagsprøve" på nogle af spørgsmålene. Selve stresstesten er på 31 spørgsmål: 13 spørgsmål om fysiske stress-symptomer og 18 spørgsmål, der handler om psykiske stress-symptomer.

Den tidsmæssige dimension er utrolig vigtig.

Der er naturligvis stor forskel på om du er plaget af et eller flere stress-symptomer i en kort periode eller om du har dem i flere måneder. Jo længere tid du går med symptomerne uden at gøre noget ved dem, jo mere vil det helt indlysende slide på kroppen og kan være med til at svække dit immunforsvar. Så husk derfor:

Lyt til kroppen - kroppen lyver aldrig

Kursets primære målsætning er​, at give dig en række konstruktive handlestrategier, der kan forebygge/fjerne alvorlig stress og styrke din trivsel, sundhed og arbejdsglæde.

Næste stress-kursus afholdes den 20. - 21. maj  2024 på Rungstedgaard i Rungsted www.Rungstedgaard.dk

Pris Kr. 5.600,00 excl. moms​

I prisen indgår kursus-kompendium, som tilsendes elektronisk  samt første klasses forplejning.​​

CVR: 21863777

Stress Management ApS

3000 Helsingør

​Telefon: 21 60 03 13

E-mail: info@stressnet.dk