Stresstest

Stress Managements stresstest

Stress Managements stresstest er baseret på et videnskabeligt grundlag. Den er unik

fordi den (så vidt vides) er den eneste stresstest er inddelt i oplevet hyppighed og styrke. Den giver dig derfor et langt mere præcist og nuanceret billede af, hvor stresset du rent faktisk er.

Instruktion

Før du udfylder stresstesten skal du gøre dig klart, om du ønsker at besvare den ud fra, hvordan du har haft det den sidste måned, de sidste tre måneder eller det sidste halve  eller hele år. Hvis du aldrig har ét eller flere af symptomerne, så springer du dem over.

Og husk så en meget vigtig ting: Hvis kroppen begynder at opføre sig mærkeligt, 

så gå altid op til din læge.

I nogle tilfælde kan symptomerne på stresstesten handle om noget helt andet.

Det er derfor vigtigt at du får en lægefaglig vurdering og udredning.

Systemet muliggør desværre ikke at udfylde testen online.  

Du bliver derfor nødt til at printe stresstesten ud.

Herunder ser du 15 spørgsmål, som er en indikator på dit stress-niveau. På kurset får du mulighed for at udfylde den mere omfattende stresstest, der naturligvis udfyldes af dig selv og som er helt til eget brug.

I denne test, som du kan betragte som en "smagsprøve" og en indikator på dit stressniveau, er det de første 10, der i værste fald kan blive helbredstruende, især hvis du oplever nogle af symptomerne dagligt og i svær grad, Symptomer du oplev jævnligt og i middel grad skal du helt sikkert også tage alvorligt medens symptomer du oplever sjældent og i ringe grad, endnu er harmløse men du skal holde øje med dem.

Den tidsmæssige dimension er utrolig vigtig.

Der er naturligvis stor forskel på om du er plaget af et eller flere stress-symptomer i en kort periode eller om du har dem i flere måneder. Jo længere tid du går med symptomerne uden at gøre noget ved dem, jo mere vil det helt indlysende slide på kroppen og kan være med til at svække dit immunforsvar. Husk derfor det gode råd:

Lyt til kroppen - kroppen lyver aldrig

Kursets primære målsætning er​, at give dig en række konstruktive handlestrategier, der kan forebygge/fjerne alvorlig stress og styrke din trivsel, sundhed og arbejdsglæde.

Næste stress-kursus afholdes den 22. - 23. november 2021 på Sophienberg Slot i Rungsted www.sophienberg-slot.dk

Pris Kr. 5.600,00 excl. moms​

I prisen indgår kursus-kompendium, som tilsendes elektronisk  samt første klasses forplejning.​​

CVR: 21863777

Stress Management ApS

3000 Helsingør

​Telefon: 21 60 03 13

E-mail: info@stressnet.dk