Personlig vækst og gennemslagskraft​

Om metoder til at "brænde igennem" så du bliver hørt, forstået og respekter

Kurset afholdes den 27. - 28. september og den 20. - 21. november 2023 på det eksklusive Rungstedgaard  i Rungsted. www.Rungstedgaard.dk

Pris Kr. 5.800,00 excl. moms, I prisen indgår der ikke aftensmad og overnatning.

Tilmeldingsfrist: Senest 14 dage før kursets afholdelse.

​I prisen indgår kursusmateriale, som sendes elektronisk, samt 1. klasses forplejning. 

Formål:​

Målet med kurset er at styrke din personlige viljestyrke og gennemslagskraft. Du får metoder til at "indtage rummet" og "brænde igennem" så du bliver hørt, forstået og respekteret.

​På kurset lærer du, at mestre en række situationsbestemte kommunikationsteknikker og metoder, der styrker din evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer, hvor du udsættes for pres

Du lærer samtidig, hvordan du skal styrke dit mentale overskud, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en værdig og respektfuld måde.

På kurset belyses følgende temaer

  • Viden om den store betydning af kroppens sprog og signaler. Hvad siger forskningen om kvindelig intuition? Hvorfor er kvinder typisk mere observante end mænd?
  • Om vigtigheden af, at skabe overensstemmelse mellem dine verbale og nonverbale signaler. Hvordan undgår du signalforvirring?
  • Positiv selvprogrammering: Hvad forstås ved begrebet affirmationer? Hvordan kan du styrke dig selv mentalt? Konkrete metoder til at bevare roen, selvkontrollen og overblikket, når du udsættes for pres.
  • Hvordan styrkes troen på succes og hvordan reduceres frygten for fiasko?
  • Personlighedspsykologi: Samspillet mellem arv og miljø. Hvorfor er du blevet til den person du er? Hvis du er medlem af flinkeskolen, hvilke metoder skal du så anvende for at melde dig ud?
  • Hvordan lærer du at sige fra over for din egen" indre tyran"? Hvilke forskelle og sammenhænge er der mellem selvværd og selvtillid? Hvilke konkrete metoder skal du anvende for at styrke dit selvværd og din selvtillid?

Kurset veksler mellem korte teoretiske oplæg, gruppearbejde og diskussion baseret på deltagernes egne erfaringer. Der indgår træningsøvelser og efterfølgende feedback.

For detaljeret kursusprogram:info@stressnet.dk

CVR: 21863777

Stress Management ApS

3000 Helsingør

​Telefon: 21 60 03 13

E-mail: info@stressnet.dk