Personlig gennemslagskraft

og mental styrke

Om metoder til at "brænde igennem" så du bliver hørt, forstået og respektere

Successen fortsætter.

Kurset afholdes på 21. år i træk, flere gange om året.

Næste kursus afholdes den 7. - 8. oktober 2019 og den 13. - 14. januar 2020 på det eksklusive Sophienberg Slot i Rungsted. www.sophienberg-slot.dk

​​

Normalpris: Kr. 7.500,00 excl. moms

Jubilæumstilbud Kr. 5.750,00 excl. moms

Gælder kun kurset den 7. - 8. oktober 2019.

Tilmeldingsfrist: Senest 14 dage før kursets afholdelse.

I prisen indgår kursusmateriale, som sendes elektronisk, samt 1. klasses forplejning.

Formål:​

På kurset lærer du at styrke din personlige viljestyrke og gennemslagskraft. Du får metoder til at "indtage rummet" og at "brænde igennem" så du bliver hørt, forstået og respekteret. Samtidig styrkes din evne til at fremstå rolig, kompetent og professionel.

​Du lærer en række kommunikationsmetoder, der styrker din evne til at bevare sagligheden, overblikket og den fulde kontrol i situationer, hvor du udsættes for pres. Samtidig lærer du at anvende mentale teknikker, som ruster dig til at tackle nye og overraskende situationer på en professionel og værdig måde.

På kurset belyses følgende temaer:

  • Træningsøvelser i situationsbestemt kommunikation: Hvordan tackler du dominerende personer der taler konstant og afbryder konstant?
  • Hvad forstås ved aggressionshæmmende kommunikation? Hvornår og hvordan skal metoderne anvendes ved møder og i én til én samtalen?
  • Hvordan lærer du at skabe overensstemmelse mellem dine ord og dit kropssprog så du fremstår sikker, kompetent og troværdig?
  • Træningsøvelser i disciplinen Mental styrketræning: Hvordan kan du bevare roen, selvkontrollen og overblikket, når du udsættes for pres?
  • Hvordan styrkes troen på succes, og hvordan reduceres frygten for fiasko? Om tro på succes eller frygt for fiasko som selvopfyldende profeti.

Undervisningsform:

Kurset veksler mellem korte teoretiske oplæg, gruppe-arbejde og diskussion baseret på dine egne erfaringer. Der indgår træningsøvelser og efterfølgende feedback

For detaljeret program kontakt info@stressnet.dk

CVR: 21863777

Stress Management ApS

3000 Helsingør

​Telefon: 21 60 03 13

E-mail: info@stressnet.dk